| stangaionut a întrebat:

cum sa scap de grasimea de pe abdomen? tin sa mentionez m-am apucat de ieri sa fac cate 200 de abdomene pe zi, 50 de genoflexiuni si vreo 20-25 de flotari

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| crazykid97 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de grasime sau chiar sa faci un six pack....va trebui ca in timpul exercitiului pe care il faci sa te imbraci gros adica foarte gros in asa fel sa transpiri mai rapid cu mai putin efort sper ca am fost de folos

| Cosmin86 a răspuns (pentru crazykid97):

Alt sfat mai putin retardat poti sa zici? Daca transpiri mai mult sau mai rapid => pierzi mai multa apa, NU arzi mai multe calorii

| Cosmin86 a răspuns:

Pai ai putea incepe prin a face exercitii de slabit, NU de masa musculara cum faci acum. Cele mai eficiente pentru slabit sunt cele cardio : alergat, inot, stepper, etc., sau aerobic, fitness.

Si o alimentatie corespunzatoare, alimentatia conteaza 80 %, exercitiile doar 20 %.

| JohnSimon1983 a răspuns:

Salut.

Daca vrei sa scpai de grasimea de pe abdomen care e si cea mai rezistenta, o dai "jos" foarte greu, iti recomand sa-ti antrenezi doar locul respectiv mai mult. Asa am patit si eu dupa ce m-am insurat. Si eu faceam antrenamente si aveam si inca am un corp bine pus la punct sa spun asa, dar am avut probleme cu depunerea de grasime pe burta. Dar incet o dau jos prin abdomene. Asa ca fa mai multe abdomene zi de zi si daca poti tot la o saptamana mareste numarul de serii de abdomene cu 10 in plus. Si daca vrei niste sfaturi in plus despre cum sa ai un corp bine facut sau cum sa slabesti sanatos fara riscuri de sanatate, acceseaza websitul meu lumeaplantelor.info. Vei gasi tot ce doresti. Sper sa te ajute acest raspuns.