Dacă vrei să-ți recâștigi respectul de sine și să ai încredere în tine ai nevoie de reușite personale. Adică să reușești să faci anumite lucruri care să-ți ofere satisfacție. poate fi ceva banal, de exemplu ca atunci când te bucuri că ai știut un exercițiu la mate sau că ai ajutat pe cineva fără nici un interes.
Cu liniștea sufletească... ai făcut ceva rău? ai ceva pe conștiință sau ce? Poți de exemplu să stai să te „ joci " cu pisica sau câinele tău sau un alt animal de companie, ca să te relaxezi stând cu o ființă care te iubește necondiționat și simplu. Poți să-ți găsești un hobby, de exemplu mie îmi place să desenez și chiar ma simt senzațional când îmi iese un desen așa cum am vrut eu. Pentru combaterea stresului poți să te uiți la televizor, să stai cu vreun animal sau un prieten bun ( animalul spre deosebire de un om nu o să te bârfească etc ), poți să faci mițcare, un sport ( football, baschet, pescuit ) Sau poți să-ți petreci timpu cu un prieten bun.
Stiu multe persoane in stari mai grave decat a ta si nu ai nevoie decat de Tao, cauta pentru inceput, pe youtube
Taoism: Returning to your true nature
si
Taoism: Healing without Medicine
Si multe altele despre Taoism si Qigong
Fiecare minut care il vei folosi pentru asa ceva iti promit ca va fi un minut catre vindecarea ranilor sufletului tau si catre fericirea ta.Profesional vei simti tot ceea ce iti doresti sa faci si vei simti o siguranta deosebit de puternica fara a fi supraevaluata in faptele tale.
SaveTheNature întreabă:
anonim_4396 întreabă: