| AdiFCSB a întrebat:

Daca am apendicita in cat timp dupa operatie pot sa mai joc fotbal si daca mai pot face fotbal de performanta.
Care sunt efectele negativa dupa operatie?
Care sunt efectele pozitiva dupa operatie?
Funda.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| facepalmlol a răspuns:

O vecina a facut operatie de apendicita si daca nu ma insel s-a recuperat in maxim o luna,repet,nu stiu sigur, presupun.
Nu cred ca asta te impiedica sa faci fotbal de performanta, doar sa nu incepi imediat dupa recuperare, sa mai astepti.
In timpul asta, ai grija sa nu mananci seminte cu tot cu coaja si sa eviti sa stai pe ciment.

5 răspunsuri:
| AdiFCSB explică (pentru facepalmlol):

Pe ciment? de ce?

| AdiFCSB explică (pentru facepalmlol):

Pe ciment? De ce?

| facepalmlol a răspuns (pentru AdiFCSB):

Nu stiu.
Persoana respectiva stiu ca se ferea sa stea pe ciment.
Probail nu-i bine dupa operatie.

| Azµre a răspuns:

în jur de 6 luni nu ai voie să faci efort după aceea poți juca ce vrei cum vrei.

| ZamfirescuDenis a răspuns:

Dupa o luna daca te simti bine si nu te doar nimic poti incepe recuperarea si sa alergi incet iar dupa 2 luni poti alerga putin mai tare si face mai multe miscari iar dupa 3 luni poti merge la fotbal ca de obicei si sa incepi antrenamentele