| almaz a întrebat:

Dacă exclud toate mesele de zi și las doar micul dejun, dar micul dejun de nota 10, cu ouă fierte, cu masline, cu o filie de salam sau cașcaval, și în restul zilei mănânc doar fructe, o să reușesc să slăbesc? și cel mai important no să-mi afecteze prea grav sănătatea?

Ideea este că nu sunt acasă, sunt peste hotare cu studiile, trăiesc la cămin, în țară revin la vară, vreau cel puțin 3 - 4 kg să slăbesc până în vară, trăiesc aici la cămin și nu prea am posibilitate să-mi pregătesc ce doresc eu, de obicei mănânc la cantină, acuma vreau să merg so vizidez doar la micul dejun, în restul zilei să-mi cumpăr multe fructe și să am mereu lângă mine...ce ziceți? este o idee bună?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Sportfreak a răspuns:

Corpul tau va slabi dabea dupa ce mananci mai putine calorii decat ai nevoie, de exemplu daca mananci 2000 de calorii pe zi, incearca sa mananci 1700 si intr o saptamana o sa slabesti jum de kg

| almaz explică (pentru Sportfreak):

E prea complicat pentru mine să număr caloriile, îmi pare ceva hazliu faza asta big grin cred că m-ai bine să fac un regim și să mai adaug și sală și cu asta-i tot!

| Sportfreak a răspuns (pentru almaz):

Daca te duci la sala vei pune pe tine masa musculara, pentru ca ce o sa mananci tu din regimul ala se va duce in muschii tai deci teoretic,, te vei ingrasa''

| almaz explică (pentru Sportfreak):

Păi și atunci cum să fac? nu sunt capabil să număr caloriile, este complicat, n-am timp, sunt student și sunt peste hotare, nici macar să-mi pregătesc mâncare nu pot că nu am bucătărie, mănânc la cantină, vreau să-mi fac regimul alimentar, și referitor la sală aveam în vedere nu sală de forță, dar mult alergat și cardio (aerobică)...ce zici?

| StefanAdrian911 a răspuns:

Salut almaz! Nu este o idee chiar foarte bine sa te incarci asa de mult de dimineata.
Mai bine faci asa:
- Mananca dimineata o felie-doua de paine, cu 1-2 oua fierte.
- Dupa-amiaza mancanca masline, cu 1-2 felii cascaval si o felie de paine.
- La masa de seara mananca 2-3 felii de sunca/salam, 2 felii de paine si 1 ou fiert.
Daca reusesti sa le combini in felul acesta, si le combini cu exercitii fizice(Cardio), o sa reusesti sa slabesti si mai mult.

| almaz explică (pentru StefanAdrian911):

Fructe să nu mănânc de loc?