Salut almaz! Nu este o idee chiar foarte bine sa te incarci asa de mult de dimineata.
Mai bine faci asa:
- Mananca dimineata o felie-doua de paine, cu 1-2 oua fierte.
- Dupa-amiaza mancanca masline, cu 1-2 felii cascaval si o felie de paine.
- La masa de seara mananca 2-3 felii de sunca/salam, 2 felii de paine si 1 ou fiert.
Daca reusesti sa le combini in felul acesta, si le combini cu exercitii fizice(Cardio), o sa reusesti sa slabesti si mai mult.
Corpul tau va slabi dabea dupa ce mananci mai putine calorii decat ai nevoie, de exemplu daca mananci 2000 de calorii pe zi, incearca sa mananci 1700 si intr o saptamana o sa slabesti jum de kg
E prea complicat pentru mine să număr caloriile, îmi pare ceva hazliu faza asta cred că m-ai bine să fac un regim și să mai adaug și sală și cu asta-i tot!
Daca te duci la sala vei pune pe tine masa musculara, pentru ca ce o sa mananci tu din regimul ala se va duce in muschii tai deci teoretic,, te vei ingrasa''
Păi și atunci cum să fac? nu sunt capabil să număr caloriile, este complicat, n-am timp, sunt student și sunt peste hotare, nici macar să-mi pregătesc mâncare nu pot că nu am bucătărie, mănânc la cantină, vreau să-mi fac regimul alimentar, și referitor la sală aveam în vedere nu sală de forță, dar mult alergat și cardio (aerobică)...ce zici?
giulia283 întreabă:
anonim_4396 întreabă: