| 10Bubico a întrebat:

Daca o persoana are Helicobacter Pylori inseamna ca are si ulcer? Am citit ca intai trebuie sa aiba gastrita si cica gastrita da un disconfort.Ce fel de disconfort? Unde? In ce zona? Intai persoana trebuie sa aiba gastrta si dupa aceea daca nu se trateaza are ullcer? Cat de repede se transforma gastrita in ulcer? In cat timp? Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ceva la intestine daca e vorba de jardia.Din cauza parazitilor. Da, se poate ca parazitii sa nu fi disparut.Nu sunt doctor, imi spun parerea mea.Paraziti au toate persoanele, toata viata. Nu exista persoaan, dupa parerea mea care sa nu aiba paraziti.Dar in cazul tau cred ca au facut ceva dezastru in intestine.Tot la medic se rezolva.Chiar daca nu mai ai acei paraziti, se prea poate sa fi ramas cu vreo mica rana in intestine si te doare. Mergi la medic si spune tot ce ai scris si aici.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am gastrita de 20 de ani cred.Inca nu am ulcer sau cel putin asa cred. Odata ce poti voma acidul din stomac sansele de ulcer sunt mai mici. Disconfortul este acea arsura in cosul pieptului, senzatia ca urca mancarea paan in gat si mai ales voma. Ulcerul poate fi gastric, sus la esofag sau ulcer dupdenal la terminarea stomacului, jos intr-o parte, acolo unde se termina sticmacul si incepe intestinul.La gastrita mai e disconfior abdominal, balonare, gaze etc.

| 10Bubico explică (pentru anonim_4396):

De ceva vreme ma jena ceva la buric, ma durea, ma ardea un pic, ma durea si in capu`pieptului si simteam o mica usturime la buric in interior.Am fost la un doctor pediatru si m-a consultat si ea si dr.chirug.Am facut ecograf si totul a iesit bine, am facut si examenul coproparazitologic si am facut si analize de sange.La examenul coproparazitologic mi-a iesit ca am rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia.Mi-a dat tratament si l-am terminat dar tot ma mai doare si din cand in cand imi trece.Cand ma spal si pun apa calda pe buric sau cand alerg nu ma mai doare.Am avut si regim de tinut cu toate ca nu l-am prea respectat.Ce pot sa am? Se poate sa nu fi disparut acesti paraziti deoarece nu am tinut regimul? Din cauza acestor paraziti ma poate durea buricul?

Întrebări similare