| Lukasz a întrebat:

Daca tai Antibioticul in bucatele isi face efectul?
Doar pentru cei care stiu!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Antibioticul ca sa si faca efectul trebuie luat in doza prescrisa de medic.

| cevdet a răspuns:

Da, isi face efectul. E vorba de un copil mic si care nu poate sa-l inghita intreg? Fiindca nu pot sa cred ca tu esti ala. Dar ai grija sa inghita toate bucatile.

| MariusFD96 a răspuns:

Nu cred ca are o mare importanta daca il tai bucatele sau daca il inghiti. Efectul ar trebui sa fie acelasi. Numai sa nu iei supradoza sau mai stiu eu ce. Daca doctorul ti-a prescris o pastila, atunci o pastila iei. Ca o tai in bucatele sau o inghiti direct nu mai conteaza. Important e s-o iei pe toata nu doar jumate sau mai putin.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Lukasz explică (pentru cevdet):

E vorba despre mine, sunt speriat deoarece era sa mor inncat cu o bomboana si de atunci imi este frica sa iau in gura pastile, bomboane mari.

| neprihanitul a răspuns:

Poti sa il tai si in fasii ca pe fidea atata timp cat il bagi in gura si il iei

| cevdet a răspuns (pentru Lukasz):

Halal barbat! happy Nici o problema. Taie-l, piseaza-l, numai ia-l pe tot ca sa isi faca efectul.