| Andrei_Botezan_1999 a întrebat:

de 4-5 ani parintii mi-au ceva fel de bomboane 'Cavit' te ajuta sa mananci mai mult, si a functionat prea mult la mine, adica la 13 ani sa am 75kg nu e normal, acum as vrea de la voi daca sunt gen pastille sa nu mai mananci asa mult, ca de sport, fac si eu dar mananc si pun repede la loc... as vrea niste pareri, si fara idiotic care radwinking mersi de intelegere, bft

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Pastila de care ai nevoie se numeste VOINTA. happy Daca obisnuiesti sa mananci tot din farfurie, un bun remediu este sa reduci portia la mesele principale si sa nu gusti nimic intre acestea.
Esti prea tanar ca sa iti dereglezi organismul cu pastile, iar efectul invers al acestora e ingrasarea rapida. Mai bine o dieta echilibrata - in care sa mananci de toate, dar in cantitati mai mici - decat aplicarea de metode rapide, pe termen foarte scurt.
Numai daca VREI, vei putea avea kilograme mai putine, fara a-ti pune in pericol sanatatea.
Mama, tata sau cine te ingrijeste te poate ajuta sa faci acest lucru.

0 răspunsuri: