anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut Tpu.De aproximativ 2 luni ma intepa inima.M-am dus la cardiolog si mi-a spus ca se aude un sunet la inima.Nu mi-a dat un diagnostic exact si mi-a spus sa-mi fac analizele. Faza este ca eu fumam si beam cafea, iar dupa m-am lasat. Dupa o saptaman a m-am reapucat iar, iar problemele au inceput sa apara.Nu stiu sigur daca asta este problema, deoarece sunt multi baieti de varsta mea care fumeaza (15ani).Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca pui pret mai mult pe tabieturi decat pe viata si sanatatea ta, atunci tine=o tot asa, daca nu, urmeaza sfatul medicului si vei vedea ca o sa fie bine..nu la toata lumea ii prieste cafeaua/tutunul/si bauturile alcoolice.
Esti tanar, vrei sa te nenorocesti asa de tanar? si fiul meu s-a jucat cu sanatatea lui, si astazi a inteles ca tutunul chiar dauneaza sanatatii..si din pacate trebuie sa il operez la inimastraight face
O seara bunahappy

7 răspunsuri:
| subz3ro a răspuns:

Logic, asta este treaba. Nu mai fuma cu cafea sau cu energizant, poate sa iti stea inima. Sigur de la asta e treaba. Incearca sa nu mai fumezi cu cafea. Nu e bine.

| Marianutzu a răspuns (pentru subz3ro):

Bine dar sunt multi de varsta mea care fumeza si totusi nu patesc nimic.Si imi e si greu sa ma las

| neutrino a răspuns:

Eu cred ca nu ai fost la un medic cardiolog si ca inima in mod normal scoate si ea un sunet, normal sau mai putin normal, in functie si de cantitatea de cafea si tigari pe care le consumi.

| Marianutzu a răspuns (pentru neutrino):

Am fost la un medic cardiolog, dar nu a stiut sa-mi puna un diagnostic

| RAY a răspuns:

Eu isi recomand un ecocardiac e gratis la ascar, ma mir ca ai stat 2 luni tu nu sti ca e de ajuns un infart sa mori? nu te juca cu sanatatea ta fa-ti toate analizele de sange, nu fi ca alti aia vor suferi in viitor, fumatul e scump ucide plamani, cafeaua ataca inima direct

| RAY a răspuns (pentru Marianutzu):

Intepaturile le ai mereu si unde in ce zona?

| Marianutzu a răspuns (pentru RAY):

In partea stanga