anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile am frisoane in continuucrying, mereu cand ma culc ma trezesc dimeneta cu temuraturi ( eu ma imbrac mai gosutz cand ma culc si ma si acopar ).
Mentionez ca m-am spalat odata cu apa calie spre rece (din cauza ca nu a venit calda deloc)straight face. Si am avut simtome de raceala o saptama, dupa aceea mi-au aparut frisoanele.Cred ca au legatura thinking, posibil sa fie si de la timpul asta chiar.
Ce parere aveti?
Daca vreti sa ma ajutati si pe mess ma gasiti la aly_elle_fenomeno.
Multumesc anticipat!:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ia un Nurofen pentru răceala si gripă (cred ca se gasesc si pentru copii sub varsta 15 ani, intrebi la farmacie ca sa fii sigură) si esti ca nouă. S-ar putea sa ai si temperatura. Trebuie sa intrebi la farmacie si sa vezi ce-ti recomandă. Hapciu? Noroc si sanatate! wave

| Solanoo a răspuns:

Hei pitipoanco! Te bate stresul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze ca ma bag, dar de ce o injuri? Nu de alta, dar sa stiu daca iti raportez raspunsul sau nu.

| Solanoo a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca si ea m-a injurat si se baga unde nu-i fierbe oala, ce treaba are ea cu intrebariile mele. Eu am pus intrebarea asta ca sa cer niste sfaturi nu sa ma faca una ca ea tampita nici macar nu ma cunoaste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Solanoo):

Pai am vazut ca ea te-a injurat, nu pe tine te-am intrebat ci pe ea de ce te jigneste. Ma gandeam ca aveti conflicte in trecut si ea se baga in seama la intrebarile tale. Nu stiu. Treaba voastra, dar eu i-am raportat raspunsul. Si nu conteaza daca te cunoaste sau nu, uneori oamenii pot fi judecati dupa fapte si virtual, dar sa injuri asa din senin inseamna rautate gratuita si prosteasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Remedierea Frisoanelor:
1. Urinari foarte dese pentru a scapa de substantele TOXINE
2.A se consuma APA PLATA
3.Presarea cu CEAPA pe coloana vertebrala
4.Incalzire la degete (acesta e cel mai important pas, fara degete incalzite corpul v-a produce temperatura!