anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot sa respir la praf? Simt ca ma sufoc si parca fluier un pic pe nas cand expir puternic. Bunica a avut astm, pot avea si eu? ( In camera am si un perete plin de igrasie care nu vrea sa dispara de acolo, si cica e factor de risc) Sau e de la polipi? (P'aia ii am de cand sunt mic, si acum am 15 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dyckă a răspuns:

Poate ai alergie, dar se poate si din cauza polipilor cel mai bine contacteaza medicul de familie si iti poate da el un diagnostic.

| AlexCristi97 a răspuns:

Peretele cu igrasie e o problema destul de mare, mai ales daca esti predispus la astm... as zice sa mergi la un control pentru ca nu e ok deloc, posibil sa ai astm...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexCristi97):

Problema e ca este plin, tot peretele, camera este mov si peretele ala e albastru-verde, aproximativ 20 de metri e plin de igrasie. si vreo 30-40 cm inaltime. Problema e ca igrasia aia s-a format din cauza mobilei. si nu prea am cum sa o dau in alta parte :/