anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp ma doare stomacul, uneori sunt si ametit (de obicei seara si dimineata) De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Nu mananci corespunzator. Incearca sa ai un regim alimentar sanatos si du-te la un control.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca nu te hranesti cum trebuie, cu mancare sanatoasa!
Mananca dimineata mic dejun sanatos, pranzul de asemenea si seara evita sa-l incarci, mai ales cu prajeli ori fast food.
Evita alcoolul si sucurile de orice fel, ca fac rau unui stomac bolnav.

| Skizzi a răspuns:

Nu mananci ce trebuie si cum trebuie. Eu am trecut prin aceiasi experinta pana m-am trezit la realitate. Mai ales daca nu mananci. Ma gandesc ca scad drastic vitaminele si mineralele din corp si de aia ametesti. Cum au zis si ceilalti, alimentatia e problema la tine.

| Valeria_Ria_1999 a răspuns:

Amețelile pot fii de la cadere de calciu, deoarece nu te hranesti cum trebuie, iar durerea de stomac tot din motivul ala. Daca iti plac sucurile acidulate incearca sa le eviti deoarece acestea fac rau stomacului si agita sucul gastric.