| ICPreda a întrebat:

De curand, mai exact de o saptamana, mi-am pus aparat dentar metalic fix! As dori sa intreb acele persoane care au trecut prin aceasta experienta, ati avut dureri in primele zile? Cand ati observat prima schimbare?! Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| xr3Belx a răspuns:

Doar o sa ti se lipeasca toti magnetiilaughing

| Ciocolatefrenchblue a răspuns:

Sall big grin stai lins nu iti face griji k si eu am patit la fel te doare cate va zile dar dupa trece iar durerea asta o sa o simti la fiecara luna depinde cand te duci la medic sa ti stranga sau ce stiu eu ce...

| R9kitty a răspuns:

Bunahappy eu am purtat un astfel de aparat un an, mi l-am dat jos de catveva luni. am avut dureri prima saptamana, sau poate chiar mai mult. dupa cateva luni am observat diferenta, dar cum ai aparatu si cum iti vezi dintii zilnic, nu ai cum sa vezi vreo schimbare radicala. Dar iti spun sincer ca merita, cand mi l-am dat jos, dintii mei erau perfecti si eram foarte multumita. dezavantaju e ca dupa ce il dai jos, dintii is mai liberi si ti se pot deplasa, de accea o sa ai un aparat de noapte (cred ca asta o sa iti zica desntistu) e putin incomfortabil si trebuie purtat regulat. eu nu l-am purtat vreo saptamana si dupa aia am observat ca dintii s-au dezaranjat, deci trebuie purtat calumea. presupun ca o sa fi si tu multumit dupa aia, eu zic ca merita! bafta cu el! have a nice day:*

| fratiikaramazov a răspuns:

Buna. si eu am purtat. Ma dureau dintii de obicei dupa ce ma duceam sa mi-l stranga( cam o data pe luna) apoi ma lasa durerea si apoi iar revenea cand ma duceam iar. dar asta in primele luni. Si rezultatele tot asa le-am vazut in lunile urmatoare. Eu cand am vazut primele rezultate ma gandeam.oo.gata...imediat il dau jos.s-au si indreptat da nu e chiar asa, mai trebuie tinut destul timp da sa stii ca merita si sa nu-ti para rau.

| ICPreda explică (pentru R9kitty):

Am pus aceasta intrebare deoarece pe mine nu ma dor dintii asa cum au mai spus alte persoane, nu simt acea presiune in ei, exista totusi o mica durere cand mananc, atunci cand maselele sfarama mancarea. Imi este teama ca nu functioneaza? Oricum din cauza acestor temeri azi deja mi-am facut programare la medicul ortodont. De abia astept sa vad rezultatul (la final ). Multumesc de raspuns!

| R9kitty a răspuns (pentru ICPreda):

Aaa,scuze, nu am realizat... bine ai facut, poate dintii tai nu erau asa de deplasati sau nu tio strans calumea.doar medicu poate sti. Crede'ma, o sa fi multumit. Papa:*