| Stargoz a întrebat:

De curiozitate daca stai de exemplu in aburul de la dus mult timp poti lesina? Si daca nu lesini nu ai nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| adrianalbota1 a răspuns:

Cred ca poti lesina doar in cazul in care iti este prea cald.In rest nu cred ca vei pati ceva.

| laSoledad a răspuns:

Eu era sa lesin odata de la prea mult abur. Respiram foarte greu, simteam ca nu mai am aer, aveam furnicaturi in maini si picioare, nu mai vedeam bine si nu mai aveam echilibru. Doar cand am iesit afara la aer mi-am revenit.

| adrianalbota1 a răspuns (pentru adrianalbota1):

In cazut in care simti ca nu esti bine, ca ti se intuneca vederea, ca iti amortesc mainile si picioarele sau ca incepi sa nu mai auzi, intindete pe jos si de preferat ca cineva sa iti ridice picioarele in sus.In acest fel creierul se va oxigena si nu vei lesina.