| Bingo321 a întrebat:

De doua zile am o dureze abdominala ingrozitoare, nu reusesc sa dorm deloc noaptea. Este o durere continua. Ieri am fost la spital si mi-au zis ca nu este apendicita. Exista vreun remediu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Wind135 a răspuns:

Durere abdominala. unde mai exact? Mai simti durerea in alta parte? Daca iei ceva sau stai intr-o anumita pozitie, cedeaza?

| Bingo321 explică (pentru Wind135):

Nu imi dau seama exact. Nu ma mai doare altceva. Mi-a dat medicul un tratament cu Diclofenat si No Spa, dar nu prea au avut efect. De obicei ma doare in orice pozitie, dar se mai intampla daca stau mai mult intr-o pozitie sa ma lase. Daca ma ridic, incepe iar.

| Wind135 a răspuns (pentru Bingo321):

Deci e mai mult la efort. Ar fi trebuit sa cedeze durerea la antiinflamatoare. Iti sugerez sa iti reevaluezi starea de sanatate, dar la alt medic.