Este sigur alergie.Am patit si eu la fel din cauza unui medicament, dar si din cauza detergentului pentru spalat vase.Trebuie sa vezi care este factorul declansator si sa-l eviti. Daca se repeta, va trebui sa mergi la un dermatolog. Multa sanatate.
Am fost la dermatolog. Erau 3 medici acolo si nimeni nu a stiut ce am.Mi-au zis ca trebuie sa ma internez.M-au fotografiat, le-am zis toate simptomele si degeaba.Pe biletul acela de internare la "Boala" a scris GOL.E clar, sunt un fel de specimen. Sper sa nu fie nimic grav si sa scap cat mai repede.
Am fost sa ma internez, si mi-au dat alt medic, nu cel care ma vazuse in ziua precedenta.Cand au vazut si ei mi-au zis ca trebuie sa ma internez,etc... Si am avut noroc ca a venit acel doctor care m-a vazut inainte.S-a uitat la maini si a zis ca nu imi trebuie internare ca imi va trece, el credea ca am cu totul altceva, am observat si eu ca starea mainilor se imbunatateste.Mi-a dat o crema si niste comprimate efeverscente pentru vitamina C. Acum ramane sa vad cat de repede imi trece.Iti multumesc ca te-a interesat problema mea.
Te rog,cand mai mergi la doctor,intreaba care e cauza problemelor tale! Daca nu le cunosti,risti sa se repete. Daca ti-a dat Vitamina C, s-ar putea sa nu te fi alimentat corespunzator, in special cu fructe si legume care contin aceasta vitamina. Multumesc pentru mesaj si astept concluziile.Sa fii bine!
anonim_4396 întreabă: