Cel mai bine este sa te duci sa iti faci un control...cu atatea probleme nu e bine sa te joci
Hmm...cel mai bine este sa te duci sa iti faci un control...cu atatea probleme nu e bine sa te joci
Eu consider ca ar trebui sa ii spui mamei tale sa te ducala doctor,pentru ca sigur doctorul iti va da un tratament,si iti va pune un diagnostic(adica iti va spune ce ai : raceala,pojar,boala, etc.), eu asta as face. Sper ca te-am autat!
Ai racit cumplit! Am patit si eu asa. Tine picioarele in apa fierbinte, cu o patura deasupra sa nu iasa aburii dar sa pui sare gronjoasa. Daca, nu-ti trece, du-te neaparat la doctor! Am avut o colega, care s-a lovit tare la mana, si a patit asa, ca tine(adica tuseste, ochii.etc) si s-a dus la doctor si i-a dat niste pastile, le-a luat, a stat asa timp de 2 luni, apoi a paralizat! Succes! Ar fi bine sa te duci la doctor.paa! funda?! pls
Vorbesc foarte bine şi coerent limba română. Nu e vina mea că repertoriul tău de cuvinte nu trece de 20.
Doamnee...uita-te si tu. Eu iti zic sa inchei si tu ma jignesti. Si eu pot sa te jignesc sa stii, dar nu imi place sa o fac fara motive (Desi, totusi, in cazul tau as avea).Dar hai, gata, eu pun punct aici. Nu mai ma insulta te rog frumos!
Tu nici măcar nu ştii ce înseamnă a insulta. Dacă voiam să te insult cu adevărat, o făceam fără nici o reţinere.
Dar simpla ta faţă nu merită efortul.
Bine, bine.Ia-te de o fata de 13 ani foarte inteligent. Poti sa ma lasi in pace?
Nu folosesc nici o scuza. Asta e adevarul, ce problema ai tu ca am 13 ani? Adevarata ta problema e ca tu esti "retard" daca nu ai nimic mai bun de facut decat sa te iei de mine. Tu ori esti un repetent, ori un copil tampit de 8 ani. Si cu asta am incheiat. Daca mai comentezi te asigur ca o sa te reportez (din nou). Cred ca amandoi avem si lucruri mai bune de facut. Pa-pa
anonim_4396 întreabă: