Eu nu am avut această senzație, dar cred că pot să te ajut.
Relaxează-te, fă ce îți place și nu te mai gândi la asta.te va ajuta. Gândește-te la ceva pozitiv, nu la negativ.
Sănătate!
Daca ai inceput un astfel de simpotome, mergeti sa faceti o radiografie la tomograf sau la RMN pentru a te asigura ca nu ai nimic! Preventia este mai importanta decat interventia sau vindecare! vezi la http://www.medfam.ro/medicul-de-familie-si-preventia/ Deci mergi intai la medicul de familie sa va dea bilet de trimitere la radiologie (tomograf sau la RMN)!
In preadolescenta (pubertate)si noi, cei care suntem adulti, am experimentat stari de ingrijorare nejustificata, frica,agitatie,tensiune, nesiguranta etc. Simptomele fizice care se resimt in aceste stari( ameteli, accelerarea respiratiei, a batailor inimii, dureri, intepaturi, furnicaturi ) sunt considerate a fi "normale" pentru copiii care au intrat la pubertate. Ele sunt o expresie a diferitelor tipuri de anxietati care apar la varste cuprinse intre 10 si 15 ani. Tocmai de aceea psihologii spun ca varsta puberala este "varsta anxietatilor"!
Asadar, varsta si profundele schimbari fiziologice si psihologice asociate ei iti joaca feste (ganduri "negre" )! Din copil vei deveni adult --- bucura-te!
Buna
Eu iti zic doar atat...
Daca in tinerete as fi tratat serios simptomele pe care le ai si tu, si daca m-as fi dus la medic cand trebuia, astazi as fi fos perfect sanatoasa...
Dar, ca si tine, ziceam passs de fiecare data cand trebuia sa merg la medic.
Astazi regret, dar ce folos? boala este instalata si ma lupt de 16 ani cu ea...
Citeste si ia atitudine!
O zi buna
Aveam si eu dar pe fond gastric. Ideea e sa intelegi ca astea sunt psihosomatice si sa iti impui pur si simplu ca esti sanatos. La varsta ta, bucura-te de copilarie, nu te gandi la boli. Incearca sa gandesti pozitiv, daca aveai cu adevarat boli grave erai slabit, observau toti din jur ca esti bolnav, nu mancai, iar in afectiuni respiratorii trebuia sa ai modificari radiologice, auscultatorii, etc. Cu un stil de viata mai optimist ai sa vezi ca te vei simti mai bine si nu va fi nevoie de psiholog.