1. Foloseste o perna anatomica; eventual aceea de la Dormeo care sprijina mai mult gatul. 2. Dormitul fara perna, sau dormitul pe ceva tare este o imbecilitate a calugarlor care vor sa chinuie cerdinciosii oligofreni!
Nu are neaparat legatura cu dormitul ci cu statul in pozitia aceea zi de zi. Se poate mai de graba de la sedentarism.
Depinde este la coloanã cocosat? Sau ai gâtul aplecat in fatã?
Incearca exercitii de intindere a muschilor, si yoga dinamica(mobilitate)pentru gât, umeri, spate, lombari chiar si picioare/fesieri: wall slides, shoulders dislocations(dislocarea umerilor) iei un prosop, sau o maturã , the bow exercise etc cam atât poti face fara echipament. In rest ai grija la pozitie zi de zi, si ar fi recomandat sa dai in timp de kg in plus.
Pe mine m-a ajutat sa pun o pernuta sub cap si una sub genunchi, apoi mereu am stat pe scaun drept si cand merg incerc mereu sa fiu drept, nu e sanatos cocosat
Adica rezultatele oferie de Google cautarii "dormitul fara perna" sunt minciuni repetitive?
Ma bucur ca ai menționat faptul ca ești grăsuț. Vezi ca stima de sine scăzută și timiditatea duc la o postura a corpului inadecvata (cocosarea). Eu mai repede as spune ca ai un complex de inferioritate care te împiedică sa stai drept și sa privești lumea direct în ochi (burta probabil). Ma îndoiesc ca exercițiile de postura ar fi necesare în cazul tău pentru ca spui ca nu de mult timp este problema. Strict părerea mea din ce ai povestit tu. Posibil sa ma înșel totuși.
Exact minciuni repetitive. De curand a fost la Tv un neurochirurg (prfesor uniersitar doctor in medicina) care spus ca: toti medicii care recomanda dormitul pe tare, sau fara perna sunt niste imbecili precum calugarii care dau acelasi sfat inept.
Nu te inseli, sunt destul de antisociabil si timid incat vorbesc cu toata lumea cu un sfert de gura (adica toti ma pun sa repet pentru ca vorbesc incet).
"Vezi ca stima de sine scăzută și timiditatea duc la o postura a corpului inadecvata (cocosarea)". Exact un k/cat. Daca asa ar fi fost: nu te-a fi ingrijorat de postura usor aplecata care unora carcotasi li se pare ca ai fi cocsat
Https://www.youtube.com/watch?v=aeOjKp9a5zA&feature=share
Https://www.youtube.com/watch?v=Pafdo1Pln5I&feature=share
Lapusneanu întreabă: