| 7uuuu7y5yg a întrebat:

de o sapt sunt racit si aproape mi-a trecut raceala doar ca astazi am luat o pastila de supt pe nume "trachisan" si mi s-a umflat gatul si ma ustura ff tare. De ce mi s-a umflat si ma ustura mai tare decat inainte sa iau pastila? Vreun sfat sa scap de raceala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate esti alergic la componentele acelei pastile!
Nu lua nimic care nu-ti este prescris de meiducl de familie!
Oricum la raceala nu se recomanda medicamente de nici un fel, ca-i un virus care trebuie sa fie prelucrat de corpul tau si va trece cand sistemul tau imunitar il va anihila.

3 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Posibil sa fii alergic la un ingredient. Te sfătuiesc sa mergi la medicul de familie, dacă iei ceva ce conține iarăși acea substanță ți se pot agrava simptomele.

| Teo29 a răspuns:

Nu mai lua nici o pastila de Trachisan sau altceva momentan, ai facut o reactie alergica.

Mergi la medicul de familie si solicita un consult, explica-i si ce ai luat + simptomele si cere-i sfatul

| 7uuuu7y5yg explică (pentru Violleta2022):

Acele pastile de supt "trachisan" le-a prescris medicul de familie