anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De o vreme am observat ca am inceput sa slabesc in talie. Dar partea ciudata este ca nu fac foarte mult sport si nu am un regim strict de mancare. Ca sport fac decat drumul inspre scoala de zi cu zi pe jos, orele de sport de la scoala si cand ies cu prietenii. Am slabit dar in acelasi timp am crescut si mult in inaltime.
Ma puteti ajuta cumva? Sa-mi dati sfaturi despre ce ar trebui sa fac daca ceva nu este in regula. Mentionez ca am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

1 principiu:
manaci mai mult decat te c**i, te ingrasi, mai putin, slabesti, la fel, te mentii. deci aportul tau caloric este mai mic decat necesita corpul pentru a se mentine: in concluzie, slabesti. mananca mai mult si te vei ingrasa

| AbcAbvc a răspuns:

Avand in vedere ca ai zis ca ai 14 ani... cauza ar fi ca incepi sa te dezvolti din ce in ce mai mult. Ii normal sa devii mai subtire in talie si sa te inalti. O zi buna happy