| Porcar a întrebat:

De sarbatori am fost plecat si am avut un program in care am pierdut vreo 2 nopti si in restul m-am culcat foarte tarziu.Problema e ca eu acum nu ma mai pot culca de nicio culoare, stau 3 ore in pat cu lumini stinse si tot nu ma ia somnul si devin din ce in ce mai agitat si irascibil. Ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BananaZambareata a răspuns:

Ia somnofere, dar nu multe pentru ca nu recomand! Daca nu vrei sa bagi pastile in tine trebuie sa reduci statul cu ochii in ecrane pentru ca ele iti dau insomnie! Inceteaza cu cafeaua, energizantele etc. Bea numai apa normala! Ai grija la alimentatie. Acestia sunt nuste factori. Mi se pare ca daca mananci pui poti sa dormi.

| Marbea a răspuns:

Citeste o carte poate iti vine somnul.

| Porcar explică (pentru Marbea):

Nu imi vine de nicio culoare plus ca in timpul zilei sunt foarte activ si 1 ora jumate din zi ma duc la sala si fac antrenamente intense dar degeaba ma pun in pat si simt inima cum imi bate tare si nu ma poate lua somnul

| Marbea a răspuns (pentru Porcar):

Ai multa energie, incearca sa bei inainte de culcare ceai de tei si aeriseste foarte bine camera in care dormi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceeași problema.

| Gubani_Seby_1987 a răspuns:

Inseamna ca esti vampir

| Dalmore a răspuns:

Așa sunt și eu acum, beau ceai cu găleata, parcă mă mai amorțește. Încearcă un ceai de tei și pune-ți alarma foarte devreme, chiar dacă mâine o fii praf, măcar seara poate ai șanse să adormi ca omu.

| Holiday a răspuns:

Daca te-ai trezit la 12, cum naiba sa te ia somnul? Adormi acum cand poti si pune alarma pentru maine dimineata la 6. Deseara la 23 o sa poti adormi fara probleme.

| Tony87 a răspuns:

Singura solutie este sa stai treaz 24 de ore pana la cealalta seara, esential e sa iei cola sau cafea la tine ca o sa fie greu, eu am patit asa intr-o vara si cand am stat treaz toata dimineata si ziua mi-am revenit, cam pana la 22:00 asa.