anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de vreo 3 saptamani am o umflatura in gat, senzatie de obiect blocat in gat si mai este cand ma dor urechile.Am fost la 3 medici care mi-au zis ca sunt racit, faringita si laringita.Problema e ca nici un antibiotic nu-si face efectul deloc..Mai rau e cand am flegme cu sange sau cand imi suflu nasul la fel.Mi-e frica sa nu am vreun cancer laringian/farigian sau la tiroida.Am fumat maxim 10 tigari in viata mea.Pareri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cancer la vârsta ta, foarte rar. Ai acolo un virus, care face cât un cancer, și zona este inflamată în lupta cu el. Este o zonă cu foarte multe capilare, care se rup ușor, de aceea sângerezi uneori.
Antibioticele sunt factori externi, dar nu valorează cât imunitatea ta, care este cea mai puternică. Să o întărești pe aceasta.
Nu îți fac eu dietă de creștere a imunității, că nu vei asculta de mine. Caută asta pe Internet, prietenul tău Google, și aplică.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dupa parerea mea ai Oreion. Nu pot sa iti dau sfaturi ca nu-icorect dar mergi la medicul de familie si sa-ti dea trimitere. Apoi mergi la un medic de specialitate. Eu am avut si cam aceleasi erau simptomele. Aia nu este raceala! Poate fi si alta boala. Vezi daca nu ai si o umflatura dupa ureche!

| Nume6 a răspuns:

Dacă totuși ai o umflătură în gât, de ce nu ţi s-a prelevat o biopsie, ce doctori au fost ăia care nu ţi-au solicitat o biopsie. E cam ciudat că nu trece. Ce doctori, România...

Dacă te ţine buzunarul fă un Pet-CT e o mie de euro și aflii negru pe alb ce ai. E un aparat ultramodern. Se face investigaţia la Neolife București. Cred că se mai decontează și de casa de asigurări. Acolo sunt specialiști văd prin această investigaţie exact ce ai. Mai bine cum zic eu decât să te plimbi pe la toţi doctorii cu diagnostice puse așa la plesneală.

| Sebastian1337 a răspuns (pentru sadrian46):

Folosesc ulei de canabis FullSpectrum cu 5% concentratie de CBD si 0, 02% THC ca si medicament, nu sunt de acord cu antibioticele din farmacii.Cum am zis, maxim 10 tigari am fumat in viata mea, si m-am gandit sa nu fie de la ele problema asta...stiu ca de la fumatul de tutun poti face cancer, cum am si incercat sa vad cum e, durerile au aparut dupa ce am incercat sa fumez, am ascoiat direct cu tigarile alea, am 16 ani, stii cum e, curiozitatea..si paranoia

| Sebastian1337 a răspuns (pentru Salontanul):

Umflatura dupa ureche n-am, sau alte simptome gen oboseala, stari de greata, scadere in greutate sau noduli limfatici umflati care sunt simptome la toate tipurile de cancer, o sa ma duc la medicul de familie sa vad ce este.

| Sebastian1337 a răspuns (pentru Nume6):

Am avut un incident mai ciudat, am inghitit o parte dintr-o furculita de plastic, am fost la ORL ist si a zis ca nu vede nimic si ca doar m-a zgariat pe esofag si laringe, in ziua in care am inghitit bucata de furculita la 4-5 ore distanta s-a umflat deasupra marului lui Adam, doctorul nu a observat umflatura, probabil de asta nu am facut biopsie.

| sonya a răspuns (pentru Sebastian1337):

Adica tu zici ca iei antibiotic, dar de fapt iei niste uleiuri esentiale si astepti sa te faci bine? Pune mana si ia antibioticul prescris de doctor si las aprostiile. Daca ai o infectie, s-ar putea sa ajungi la spital cu uleiurile tale. Respecta indicatiile doctorului, ca stie mai multe decat tine.

| Sebastian1337 a răspuns (pentru sonya):

Tu stii de beneficiile uleiului de CBD sau THC? e mai bun decat orice analgezic, antiinflamator sau antibiotic, in alte tari in care s-a legalizat, afectiuniile sunt tratate cu uleiuri sau creme de CBD si THC, mai ales ca este un tratament anti-cancer, multa lume care a ales cannabisul ca sa se trateze s-au vindecat de cancer, putina informare nu strica.

Tu compari cancerul cu tratatarea unei simple infectii? E cale lunga. Antibioticul are rolul lui, iar daca tu ai o infectie bacteriana, acesta e chiar necesar. Poti tu sa apelezi la ce cannabis vrei. Nu iti apare nici un semn de intrebare ca in continuare tu ai probleme, chiar daca ai luat acele uleiuri? Mai analizeaza putin situatia. Ai deja un punct in plus ca ai recunoscut ca ceea ce ai luat nu si-a facut efectul...ce altceva mai vrei? Asteapta sa se agraveze daca nu vrei ce-ti recomanda doctorul.

Pana ieri nu avusem antibiotic, acum am, mi-a trecut deja, doar ca am un ganglion inflamat deasupra marului lui Adam, e o inflamatie de la o zgarietura de la un incident cu o bucata de furculita pe care am avut-o blocata in gat si m-a zgariat pe gat. Diferenta e ca tu vezi canabisul ca pe un drog, iar eu ca pe un medicament foarte bun si eficient.Eu il iau ca pe un supliment

Am declarat eu ca vad cannabisul ca pe un drog? Te pripesti in a-mi pune afirmatii pe care nu le-am facut. Ramai la antibiotic si urmeaza tratamentul, cat despre suplimentul cu THC, asta si trebuie sa ramana un supliment, care nu va inlocui niciodata un tratament adecvat.

Nu se pune problema sa nu urmez tratamentul, uleiul il folosesc ca pe un supliment, la fel si proteinele si creatina.