| Emyemy192001 a întrebat:

Mi-am facut un tatuaj cu acul de cusut si mi-a ramas acum un fel de coajă cu cerneală pe care am folosit-o si gen nu stiu daca m-am infectat dar de ce a iesit coaja aia zici ca-i rana. Va iesi tatuajul sau nu? Sunt disperat tare, mi-e frica sa nu iasa sau sa ma infectez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alt copil infantil. Mai sunteti? Tatuajul nu se face cu orice ac. Posibil sa faci vreo infectie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa iti incropesti un tatuaj acasa, de unul singur?! Ce ti-ai tatuat, numele fostei?

| LilWatamaloon a răspuns:

Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci acum este sa mergi la un medic dermatolog pentru a afla daca nu ai vatamat prea intens pielea, de asemenea acul de cusut nu e potrivit pentru ce ai vrut tu sa faci acolo. Data viitoare alege un tattoo artist care stie cum sa aplice cerneala si foloseste instrumente care sunt special pentru asa ceva.

| 7PotDouglah a răspuns:

"Gen o să te infectezi gen dacă mai stai asa gen du-te la medic gen. Ai înțeles gen?"

| Bhtcxdxdxt a răspuns:

Buna. de curiozitate, a disparut tatuajul?