| Ștefănuț_Ștefi_1995_g7sO a întrebat:

deci ieri in jurul orei 4 mi-a sărit o picătura de super glue in ochi și 2 ore nu am putut sa îl deschid, m-am spălat bine cu apa și peste noapte mi-a trecut parțial pot sa îl țin deschis dar dacă îl țin prea mult raclimeaza,văd in ceata cu el la depărtare litere mici nu pot citi doar de aproape, la mine in oraș nu este nici un medic și nu stiu ce sa fac, îl mai las poate văd din nou normal sau sa m-a duc in alt oraș la alt medic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Trebuie mers urgent la medic, nu mai lasa nimic.este periculos pentru sanatatea ochiului tau!

3 răspunsuri:
| GeorgeCoditz33 a răspuns:

Dupa mine, du-te repede la medic pentru a nu se agrava mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te mă la urgențe! Sună la 112 acum și zi-le ce-ai făcut! Lasă în p**** mătii forumul si Facebook-ul și mergi la doctor că orbești pros. tănacule!

| Ștefănuț_Ștefi_1995_g7sO explică (pentru katy):

Multumesc