| razvangabriel96 a întrebat:

deci pe 30 mai m-am operat de apendicita acum ma simt foarte bine nu ma mai doare pot sa alerg, as vrea sa va intreb dupa cat timp pot sa joc fotbal la o echipa din oras? pe la inceputul lui august m-am gandit ca as putea sa ma reapuc de fotbal, ce ziceti? cel mai bun raspuns funda.ms anticipat p.s am 16 ani happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Dar tu nu stii ca chestiile acestea se intreaba la doctorul care te-a operat..Doamne,eu nu pot intelege copii din ziua de azi.
Depinde de cum a parcurs operatia, in ce stare ai fost cand ai fost operat. Unii nu au voie 6 luni, alti doar 3-4 saptamani sa nu faca nimic.
Trebuie sa mergi cu mami si tati la doctor sa intrebi.

6 răspunsuri:
| caty870 a răspuns:

Sall si eu am avut apendicita si eu nu am avut voie sa fac efort 6 luni...(dar a mea a fost ceva mai grav )

| razvangabriel96 explică (pentru MeimeiPinguinu):

Operatia a evoluat foarte bine, doctorul mi-a zis sa nu fac efort 1 luna, eu doream sa intreb de fotbal daca am voie sa joc.nu ma mai doare deloc pot sa alerg sa dau cu piciorul in mingelaughing nu am probleme pot sa fac efort deja happy

| ILikeSummer a răspuns:

Mai bine stai si recupereazate. Si eu am fost operata. Dar depinde cum a fost apendicita. Eu am avut acuta.
Eu dupa 3 luni am inceput sa fac putin mai multa miscare. Bafta!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru razvangabriel96):

Ma bucur ca a fost totul bine, daca a spus ca o luna nu poti face efort, poti sa incepi fotbalul dar sa ai grija sa nu te lovesti in zona aia.
Sa nu uiti ca nu te poti baza tot timpul pe noi si nu iti vom putea da tot timpul raspunsul unei intrebari in genul acesta..In mod normal intrebarile despre sanatate ar trebui adresate medicului.
Succes la fotbal si o zi placuta! happy

| razvangabriel96 explică (pentru MeimeiPinguinu):

Ha ca iti dau funda laughing

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru razvangabriel96):

hee hee Cum doresti, eu nu ti-am dat raspunsurile doar pentru a primii o funda.
Nu acesta e rostul meu pe acest site dar multumesc kiss