Te urmaresti prea mult si atunci iti deformezi mersul. Daca mergi ca un tocilar, este perfect, astia sunt admirati si respectati de lume. Daca mergi ca un handicapat (si nu doar ti se pare tie), incearca pur si simplu sa nu iti mai supravegheezi mersul, sa te gandesti la cu totul altceva in timpul mersului si se va remedia de la sine.
)))))))))))))))))).
Vezi poate ai coloana deformată (intr-o parte) să vezi cât ai de tras. Dacă e așa. Anunță-ți prietenii să te corecteze când te văd că mergi, cum mergi.
E o problema psihica, care se manifesta la persoanele care stau pe PC ore in sir. Incearca sa reduci timpul acordat PC-ului si sa nu te concentrezi pe mersi. Mersul e o activitate normala. E ca si cum te-ai uita la un film si tu te-ai gandi la tractorul vecinului.
Dar nu stiu. deci pur si simplu nu stiu sa merg, cine ma vede uneori rade de mine, parca sunt constipat, o iau intr o parte, dau din maini ciudat, dau din cap din senin, tremur foarte tare cand e frig, imi tremura si dintii :/ (si ma imbrac gros)
Ia seama la ce zice Brigaela!
Eu faceam oarecum ca tine cand am mers primele dati pe bicicleta, ma uitam la roata din fata, deci eram cu privirea in pamint. Nu cred ca trebuie sa iti explic ce mers aveam cu bicicleta!