Așa pățesc și eu mereu. Nu cred că e problemă de ordin medical, pur și simplu e o teamă.
...Ma bucur(si nu prea)ca nu sunt singuru cu problema asta. Daca m-am taiat, sau intepat cu ceva foarte ascutit in degetele de la mana. lesin, efectiv blackout! Ma asez efectiv in c.ur, unde stun, si stau acolo 5 minute, pentru ca daca ma ridic, ma ia cu ameteala, si cad lat! Unde am fost si am spus ca lesin daca mi se ia sange din deget, am fost luat in ras, de 2 ori, s-a intamplat sa pic pe jos cat de mare sunt(1, 83 si am avut 125 de kg) Deci efectiv lemn cadeam.Mi se taia firu 2 minute, apoi ma trezeam.M-am ferit sa spun asta la locul de munca, si te sfatuiesc sa faci la fel, risti sa iti pierzi locu de munc aiurea.In momentu in care te tai, efectiv arunci vina pe alimentatie, si ca tie rau, ca nu te simti bine si aia e.Nu trebuie sa spui asta decat apropiatilor.Toti se vor feri sa te angajeze pentru ca e o problema delicata, care poate duce la accidente de munca! Eu daca ma tai cu lama la degete(cand ma barbieresc sau na)e jale, daca nu sed pe buci(in fund) 3 4 minute, lesin, iau blackout cateva minute.Asa sunt eu, si asa voi muri.De mic copil am problema asta.
Da' te-o dat pe spate niște sânge... ma întreb ce e mai rău