| MikeMic a întrebat:

Este adevărat că, dacă ai lipsă de calciu îți pot ieși coșuri? Fără jigniri, mulțumesc.happy (nu de alta dar am auzit medicul de familie zicând asta)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| buffa a răspuns:

Da, e corect.

| Davidof a răspuns:

Nu cred...probabil ai in jur de 13-14 ani. Asta e varsta la care majoritatea am avut coșuri. Daca vrei neaparat sa faci ceva iti recomand sa te speli pe fata cat mai des si sa folosesti Zineryt ca e foarte bun (iti spun din propria experienta). Deci stai linistit ca nu inseamna ca ai lipsa de calciu daca ai cosuri.

| OnuOnulică a răspuns:

Probabil a vrut doar să te sperie. Nu s-a dovedit nimic până acum că dacă ai lipsă de calciu imediat ar trebui să-ți apară coșuri. E doar un zvon, nu e adevărat.

| DanielaFD a răspuns:

Probabil ca da, din moment ce ai auzit si pe la un medic thinking Sau cosurile iti ies pentru ca ai o anumita varsta si este normal. Stai linistit, cosurile nu ies neaparat de la o lipsa de calciu, pur si simplu. este varsta. Bafta!

| geogeo112 a răspuns (pentru Davidof):

Din proprie experienta stii tu ca Zineryt e bun? ia si intreaba un dermatolog ca sa iti dai seama cat de nociv(panarama) e acel medicamen pentru piele.si eu tot din proprie experienta iti zic ca Zineryt nu e bun