Tu ai spus că lucrul acesta s-a întâmplat în urmă cu jumătate de an, și de atunci porți genunchieră și și porți și durerea cu tine.
Este strigător la cer cum de nu ai fost la spital până acum. Profesorul acela era obligat prin lege să sune la salvare într-un astfel de caz. Iar părinții --sau cu cine stai tu- trebuiau să te ducă ei la spital.
Este obligatoriu, imperios necesar, vital pentru piciorul tău ca să mergi la spital. Acolo ți se face o radiografie, se văd oasele dacă sunt sau nu dislocate, se vede rotula dacă este la locul ei, sau poate este o entorsă, apoi se trece la rezolvarea problemei, după care urmează vindecarea.
Dar nu poate exista o vindecare până când oasele sau rotula nu sunt toate la locul lor.
Tu dacă suni la salvare nu te costă nimic. Și la spital cazul tău este gratuit și nu te costă nimic. Trebuie deci să mergi la spital. Obligatoriu.
Pai si din exemplele de mai sus cu ce am putut sa am, daca fac radiografie s-ar putea sa fie ceva rau?, adica eu sunt student la Colegiul National Economic Gheorghe chtitu si acolo pedagoga ar putea sa sune la salvare 112 daca este ceva, ar fi mai bine in luni sau in saptana care vine sa cheme salvarea sa ma vada? Si trebuie ceva operatie sa imi faca? Sau doar sa imi traga din picior pana se pune la loc si sa il bage in ghips?
Tu poți să suni la salvare. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Te vor duce la spital și ți se va face radiografie. Radiografia se face doar că să se vadă oasele dacă sunt la locul lor. După caz, medicii vor hotărî dacă este nevoie de operatie sau nu. Poți să contactezi și pedagoga. O să ai nevoie de sprijinul familiei eventual.