anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu am 12 ani 37 kg 1.41(inaltime) si fac football si vreau sa va intreb dc si cand voi fi gen 1.50 sau 1.60(inaltime) sau ce sa fac sa fiu asa. Fara hormonilaughing va intreb pentru ca sunt foarte bun la fotbal si nu vreau sa raman mic. Nu am fumat baut sau ceva de gen... PLS

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Johnyxxxxx a răspuns:

Salut, pentru a creste normal trebuie sa mananci sanatos (prin sanatos se intelege si carne),sa faci sport (abdomene,flotari,alergat, mers pe bicicleta sau alte activitati), este recomandat sa faci baschet.

Ps: Eu cand eram de varsta ta eram aproape cel mai pitic din clasa, acum sunt pe la mijloc, mai aproape de cei inalti.

6 răspunsuri:
| SirOne a răspuns:

Salut, fa tractiuni, flotari abdomene eu asa am facut si am crescut 10 cm big grin

| doctorwho a răspuns:

Vei ajunge in urmatorii ani, corpul creste pina la 20 de ani, asa ca nu trebuie sa-ti bati capul despre astfel de chestii

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Buna! Nu poti face nimic ca sa te inalti totul vine de la sine...stai linistit ca pe la 12 jumate 13 o sa mai te inalti o sa-ti spun ceva unul dintre prieteni mei s-au inaltat cand s-au dus la baschet... sper sa fie de folos

| Piratul10 a răspuns:

Eu am tot 12 ani si am 1.53 si tot la fel vreau sa cresc, dar in timp corpul mai creste așa ca nu iti face griji.
Dar eu totuși iti propun sa mananciceva sănătos dar cum ești la fotbal cred ca deja o faci si iti mai pot recomanda sa fai înot si bascket ele sunt cele mai bune sporturi de inaltare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Practica sporturi de inaltime.
Te ajuta innotul, baschetul, voleiul.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ღFrUmUsIkღ):

Da mersi la toti voi alege raspunsul castigator dar baschetul si voleiul il urasc fotbalul e de mine simt asta mersi la toti