In primul rand ai sub 15 ani. ca și 82% dintre fumători (la prima țigara) *nu-s fumator* și da poți creea o dependență chiar de la prima țigara fiindcă creierului tau ii place și vrea și mai mult și mai mult până vei ajunge la 28 de ani facandu-ți o analiză și vei vedea că plămânii tai sunt ca și grătarul făcut de maică-mea =) o să îmi îți amintești tu de mine. "a spus bine tipul ăla când a spus sa nu incep sa fumez" și voi tinerii (în special) credeți că e tare că fumați că așa fac trapperii din Ro. "Sunt curios daca o sa fumez o să vreau să mă droghez" și mai retard. îți recomand să te uiți la povestea de viață a lui IMOGEN (nu imi place mie contentul lui dar acel videoclip chiar da)
Ușor este sa judeci o persoană inainte sa o cunosti,"toti" spuneti ca noua ni se pare cool sau asa ceva. Eu consider ca o sa ma pot abtine si nu, nu vreau sa ma dau șmecher ca vezi doamne eu fumez, nici nu o sa ma afisez cu asa ceva.
Dar nu ți-am zis nimic. doar un sfat de viață bro!
Ai vazut gresit. Cam 30 din populație fumeaza. 30, nu inseamna aproape toti. E insa foarte amuzant ca ru nici nu stii sa respiri da vrei țigară
Ce mi se pare mie amuzant e ca stii numai sa comentezi, si unde stau eu aproape toti fumeaza, si nu m-am luat de tine
Pai de ce sa te iei de mine. Eu stiu sa trag aer in mine, nu am nevoie sa ma ajute netul
Eu cred ca atunci cand va fi cazul vei sti cum sa faci. Nu este momentul sa-ti bati capul acum cu asa ceva, nu esti mai cool daca fumezi sau te droghezi, poate la varsta ta ti se pare super dar nu este nici o sfaraiala.
Daca nu planuiesti sa te apuci de fumat de ce puin atatea intrebari? E clar ca cei din grupul tau fumeaza si ai cam vrea sa fii ca ei.