In primul rand ai sub 15 ani. ca și 82% dintre fumători (la prima țigara) *nu-s fumator* și da poți creea o dependență chiar de la prima țigara fiindcă creierului tau ii place și vrea și mai mult și mai mult până vei ajunge la 28 de ani facandu-ți o analiză și vei vedea că plămânii tai sunt ca și grătarul făcut de maică-mea =) o să îmi îți amintești tu de mine. "a spus bine tipul ăla când a spus sa nu incep sa fumez" și voi tinerii (în special) credeți că e tare că fumați că așa fac trapperii din Ro. "Sunt curios daca o sa fumez o să vreau să mă droghez" și mai retard. îți recomand să te uiți la povestea de viață a lui IMOGEN (nu imi place mie contentul lui dar acel videoclip chiar da)
Ai vazut gresit. Cam 30 din populație fumeaza. 30, nu inseamna aproape toti. E insa foarte amuzant ca ru nici nu stii sa respiri da vrei țigară
Eu cred ca atunci cand va fi cazul vei sti cum sa faci. Nu este momentul sa-ti bati capul acum cu asa ceva, nu esti mai cool daca fumezi sau te droghezi, poate la varsta ta ti se pare super dar nu este nici o sfaraiala.
Daca nu planuiesti sa te apuci de fumat de ce puin atatea intrebari? E clar ca cei din grupul tau fumeaza si ai cam vrea sa fii ca ei.
Ce mi se pare mie amuzant e ca stii numai sa comentezi, si unde stau eu aproape toti fumeaza, si nu m-am luat de tine
Pai de ce sa te iei de mine. Eu stiu sa trag aer in mine, nu am nevoie sa ma ajute netul
Ușor este sa judeci o persoană inainte sa o cunosti,"toti" spuneti ca noua ni se pare cool sau asa ceva. Eu consider ca o sa ma pot abtine si nu, nu vreau sa ma dau șmecher ca vezi doamne eu fumez, nici nu o sa ma afisez cu asa ceva.
Dar nu ți-am zis nimic. doar un sfat de viață bro!