| Bluegreyeyes a întrebat:

exista ceva anume ce ar trebui facut pentru a putea ramane insarcinata? (in afara de a face dragoste cu partenerul) Da rezultate acidul folic? Am citit pe net undeva despre el

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| mirlanul a răspuns:

Cred ca trebui să te duci la un medic el iti pune el ce trebuie sa face dar de ce nu face dragoste cu partenerul tie frica
bafta cu medicul

| ellutza a răspuns:

Decat sa dai asa raspunsuri aberante, mai bine taci

| Bluegreyeyes explică:

Am peste 18, nu asta e problema, am si prieten, doar ca vreau sa si facem un copil, si nu vrem cu inseminare...

| danielaxyz a răspuns:

Ia tinctura de branca ursului, e buna pentru fertilitate

| Myyy3 a răspuns (pentru ellutza):

Bine fa

| michael5813 a răspuns:

Acidul folic nu ajuta la a ramane insarcinata! el are un rol foarte important in dezvoltarea intrauterina a fatului! pentru o medicamentatie corecta trebuie vizitat medicul, facute analize complexe daca nu ai avut succes desi incerci sa ramai insarcinata de macar un an...

caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.calivitavelcu.ro/acid-folic.html
daca nu poti ramane insarcinata pe cale naturala si vrei sa ai totusi un copilas, doar sfaturile medicului ginecolog te poate indrepta spre alte metode.
O seara frumoasa sa ai:)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca toate analizele ginecologice si endocrinologice sunt in regula (inclusiv cultura de col), iar spermograma partenerului tau este ok, te poate ajuta si acidul folic (care stimuleaza ovulatia)

| Zenithf a răspuns:

Probabil te grabesti la dus dupa act? Grabeste-te mai incet, mai stai la orizontala dupa, lasa-le un mic avans alora micuti, sa nu-i ia apa pe toti.
Ca fapt divers, bideul a aparut in Franta ca metoda contraceptiva, inainte sa fie utilizat pentru igiena intima. Chiar daca nu este o metoda de contraceptie pe care sa te poti baza, poate sa reduca probabilitatea de a ramanea insarcinata (si dusul la fel). De aceea zic eu, mai stai un pic in pat.
Si apoi, de multe ori, atunci cand incerci mai greu nu iese. Nu va stresati daca vreme de 1/2-1 an nu a iesit nimic.