| Darkkhan a întrebat:

Fac 14 ani în curând, și în urmă cu trei săptămâni m-am masturbat.Am ejaculat iar după o săptămână am început să pățesc o chestie. zilnic, ejaculez puțin fără să fac nimic! Menționez că a fost singura dată când m-am masturbat! Ce ar trebui să fac? Este un motiv de îngrijorare, sau este ceva normal? Rog pe cei cu experiență în acest lucru să răspundă! Am întrebat prietenii și au spus că este în regulă dar mă stresează rău de tot chestia asta, nu mai suport! Am cum să scap de ea? Sau face parte din dezvoltare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Ca să ejaculezi, trebuie să ai orgasm. Ori la tine, pare a fi mai degrabă o scurgere de lichid preejaculator, nu de spermă. Lucru cât se poate de normal, mai ales în prezența excitanților, dar și a vârstei.
O să treacă. Nu te agita, e ceva normal. La fel e și masturbația, așa că, dacă mai simți nevoia, fă-o fără grijă.

4 răspunsuri:
| Darkkhan explică (pentru mihai69):

Deci nu este nicio problemă dacă ejaculez puțin fără să fac nimic?

| mihai69 a răspuns (pentru Darkkhan):

Nu, nu este. Dar repet: de ce așa, când ai putea să faci ceva și să simți și o plăcere?! (atunci aceste „„scurgeri" involuntare s-ar putea rări).

| Darkkhan explică (pentru mihai69):

Cam în cât timp crezi că-mi va trece chestia asta? Că deja devine enervant.

| mihai69 a răspuns (pentru Darkkhan):

Nu am de unde să știu; asta depinde de la om la om.
Probabil câteva luni. Dacă te „eliberezi" singur, e posibil, cum ziceam, să atenuezi mult acest fenomen.