Probabil e porcăria de gainer de la Decathlon, Aptonia e și normal sa nu-i facă bine daca e de calitate proastă + că are mult zahar și au băgat în el și BCAA. Am căutat pe net și e singurul gainer care are specificațiile astea
Il iei cu apa de la robinet?
2 cu apa plata face la fel?
3. de ce nu incerci cu lapte.
4. daca la toate variantele de mai sus se manifesta la fel cu dureri atunci numai lua asa ceva, este atat de simplu.
Durerile tale nu pot fi de stomac ci ele sunt undeva localizate in ABDOMEN pentru ca in astfel de cazuri colonul este cel care da acest raspuns, durerea si nu stomacul, ca sa te doara stomacul acel gainer ar insemna ca este ACID adica contine in compozitie ceva care se comporta ca un acid asemanator cu citricele, dar nu cred ca este cazul atata timp cat aceste suplimente sunt testate inainte sa fie puse pe piata si contin corectii de aciditate!
Pe de alta parte s-ar putea ca acest supliment sa nu-ti priasca tie!
Poti incerca altul mai potrivit data viitoare si care sa nu contina atatea elemente, cel mai simplu hardgainer ar trebui sa aiba on compozitie doar proteina din sursa buna si carbohidrati NU BCAA si nici creatina.
Ca sa pui intr-un supliment proteina si BCAA este ca si cum ai manca paine si cartofi prajiti, adica suplimentezi aiurea ceva ce il iei deja din oricare formula individuala.
Probabil e porcăria de gainer de la Decathlon, Aptonia e și normal sa nu-i facă bine daca e de calitate proastă + că are mult zahar și au băgat în el și BCAA. Am căutat pe net și e singurul gainer care are specificațiile astea
Cum se numește acel gainer? Probabil îl bei prea repede și este un soc prea mare pentru stomac acel aport caloric, încearcă să pui mai multa apa decât pui de obicei și să îl bei în reprize, nu îl da pe tot peste cap, daca pui lapte probabil o să îți fie și mai rău + că se absoarbe mai greu.
Daca vrei gainer de calitate ia de la WEIDER mass 4000 / BSN True Mass/ Serious Mass. Fără Aptonia, ProNutrition, Redis, Myprotein.
Astfel de gainere vin cu cele 3 mentionate mai sus dar si cu "rămășițele" ele nefiind pure adica proteinele acelea sigur contin lactoză, iar daca ai intoleranta la lactoză te doare burta, balonare, discomfort abdominal.Aceasta este cauza cea mai des intalnita. Poti incerca whey isolate aceasta find proteina pură fara "rămășițe".
curiosul122 întreabă: