| asfsdgsdgscxv a întrebat:

Salut TPU, ieri mi-am facut un pierce in limba si am nevoie de ajutorul vostru la cate-va intrebari. Ca limba va fi umflata stiu ca e inregula da nu sunt sigur daca e ok sa doara asa tare incat sa nu pot vorbi sau bea apa, totodata imi curge un fel de puroi de sub limba la biluta de jos de culoare alb galbui, oare mi s-a infectat? De fumat e ok? Inca nu m-am atins de tigari, am nevoie de un raspuns va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând cred că cercelul din limbă este prea scurt. Îți trebuie unul mai lung şi drept. Clăteşte-te în gură cu apă cu sare de mai multe ori pe zi după ce schimbi cercelul la mărimea potrivită la un piercer. De fumat poți fuma, dar nu e recomandat.

Inflamația o să se micşoreze în 2 săptămâni.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc din suflet pentru fundă.

| asfsdgsdgscxv explică (pentru anonim_4396):

Si eu iti multumesc pentru raspuns.