Sa aștepți sa vezi dacă se schimba ca aspect, culoare probabil acea alunita va reapărea la loc dacă sângerează atunci poți sa te duci înapoi nu cred ca dai în cancer e foarte bine ca ai pus spirt ai procedat corect data viitoare fi mai atent. Cele de tip maligne sunt periculoase dacă le rupi cele cangerigene a ta e benigna asa ca poți sta liniștit în cel mai rău caz se poate infecta dar dacă ai pus repede spirt e ok. Dacă e într o zona unde o lezezi de repetate rânduri o poți scoate la un dermatolog.
Nu e ruptă man, e lezată cred, si de asta imi e frica, sa merg maine la un dermatolog?
Si cand sa merg? Mâine nu cred ca pot..luni ar fi bine, sau pana atunci fac cancer?
Trebuie sa o evalueze cu dermatoscopul în asa fel poate sa vadă și evoluția alunitei în maxim 2-3 zile îți recomand sa mergi. Locul se va vindeca fie cu o cicatrice fie cu o alta alunita da poți sa mergi luni pentru a elimina orice suspiciune dar dacă nu era cancerigena și nu sângerează nu ai de ce sa îți faci prea multe griji