| IncorrectUsername a întrebat:

In cate zile/luni/saptamani pot slabi cu programul acesta de sport?
LUNItonguelimbare cu bicicleta 3-4 ore + o ora de fotbal
MARTI:Liber
MIERCURItonguelimbare cu bicicleta 3-4 ore + o ora de fotbal
JOI:Liber
VINERItonguelimbare cu bicicleta 3-4 ore (+ o ora de fotbal, dar nu stiu sigur.)
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns:

De ce nu alergi? Faptul ca te plimbi cu bicicleta nu ajuta prea mult la slabit. Stiu pe cineva care toata ziua e in parc cu bicicleta si are ditamai burta.

Dar tu nu esti slab (cel putin din ce vad in poza big grin)

| IncorrectUsername explică (pentru reihiuke):

Nu sunt eu in pozalaughing) Si daca fac fotbal, nu alerg?

| reihiuke a răspuns (pentru IncorrectUsername):

Ba da, dar alergi intrerupt. Si incearca sa mananci mai putin.

| IncorrectUsername explică (pentru reihiuke):

Ok,mersi de sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,mai bine ai alerga in parc jumatate de ora, si sa stii ca se simte.

| IncorrectUsername explică:

Ma scuzati, daca puteti sa mutati intrebarea la sport, am pus-o din greseala la sanatate big grin P.S. Acolo scrie PLIMBARE...

| RTDRomania a răspuns:

Salut,poti sa alergi um pic in parc pe afara sa te ridici pe bari niste flotari si sa ai o alimentatie potrivita adica legume fructe si putina carne de porc

| Danielaaaaaaaa a răspuns:

Hmmm, s-ar putea sa slabesc foarte mult dar asta depinde de tine.si ce alimentatie ai in timp ce faci sport.eu cred ca ai slabi cam 5 - 10 kg pe luna.si ar trebui sa te tii cativa ani de acest program pe care-l faci.succes

| blackangel50 a răspuns:

Da poti slabi cu acest program.