anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In fiecare seara am dureri de stomac, in capul pieptului si senzatie de arsuri. Vreau sa stiu de ce ma doare in fiecare seara? Numai seara, in timpul zilei deloc... Ce pot face in afara de mersul la medic? URGENT VA ROG! Sunt putin speriat...Mentionez ca daca iau Dicarbocalm nu ma mai doare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Se mai intampla, cand mananci, seara, o mancare mai grea si digestia nu s-a facut complet inainte sa te culci.
Din cate stiu, se numeste reflux gastro-esofagian.
Incearca, macar pentru cateva seri, sa renunti la chestiile prajite si, tot pentru cateva seri, ia, dupa masa, Dicarbocalm sau Maalox.

| K0sti a răspuns:

Gastrita! Netratata da in ulcer, posibil inceput de ulcer...
Cam nasol sa nu stii asta...

| Holy2010 a răspuns:

Ai reflux gastro-esofagian si probabil gastrita. Te doare seara pentru ca dupa masa te pui la orizontala si acidul din stomac ajunge in esofag. Daca te doare zilnic e cazul sa mergi la un gastroenterolog. O sa te simti mai bine de indata ce incepi tratamentul. Nu mai astepta ca iti faci mai mult rau.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi urgent la medic! Trebuie facute analize.

| Qweerrrtttyyy a răspuns (pentru Holy2010):

Dupa masa nu ma pun in pat.Ma pun de regula la PC...