| Gabitzu246 a întrebat:

in ultima saptamana am facut cam mult efort si a inceput sa ma doara testiculul drept, daca stau linistit imi trece dar daca ma apuc sa fac efort iar incepe durerea, nu este o durere puternica dar este suparatoare, ce ar putea fi? hernia cred ca este exclusa.Va rog sa ma ajutati ca la mine in oras daca ma duc la spital ma trimite inapoi acasa ca zice ca nu am nimica, asa ca nu vreau sa mai apelez la medici decat daca va fi neaparat necesar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Smileygirl23 a răspuns:

Haha. raspuns tipic medicilor. Ma bucur ca esti bine si ca nu te mai doarehappy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

S-ar putea sa fie cancer testicular daca e inseamna ca ti-l scoate si ramai cu unu dar poti face copii, mergi la un medic bun sa vezi ce e.

| PVAAVU a răspuns:

Mergi la medic si vezi ce poti face.

| Smileygirl23 a răspuns (pentru mgtow):

S-ar putea sa fie multe altele pana la cancer testicular. Poti trimite omul la medic sa isi faca analize si safie consultat, dar nu poti spune asa, cu non-salanta: "eh, e posibil sa fie cancer". Vestile de genul asta pot avea un efect extrem de...nociv asupra oamenilor, data viitoare poate incerci sa folosesti o exprimare diferitahappy

| mgtow a răspuns (pentru Smileygirl23):

De la greutati si testiculele sufera asa ca orice e posibil.

| Smileygirl23 a răspuns (pentru mgtow):

Eu nu contest efectele nocive asupra testicolelor. Contest felul tau de a-i tranti omului o informatie destul de...greu de digerathappy

| Gabitzu246 explică (pentru Smileygirl23):

Este in regula, mi-au trecutbig grin, am fost la alt spital si mi-a spus ca daca nu te doare nimic inseamna ca nu esti om, si mi-a spus sa stau linistit ca nu am nimica

| mgtow a răspuns (pentru Smileygirl23):

Asta e, unele informatii asa se spun daca nu se poate induce in eroare sau informatii false, posibilitatile se zic pe rand dar daca e sanatos e bine.