| Navzharah a întrebat:

in unele zile ma doare spatele ingrozitor, am 14 ani, nu am probleme la rinichi, nu am coloana stramba, pur si simplu m-am trezit azi dimineata cu o durere ingrozitoare de spate si nu am putut rezista deloc astazi, nu este din cauza pozitii de somn, sfaturi va rog! Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cucicea_Roland_1999 a răspuns:

Exerciții! Știu ca suna a clișeu, dar sunt multe care le poți face și durează doar 30 de secunde.
Recomand site-ul http://www.romedic.ro/user/activ.php,făcut de medici romani. Are exerciții echilibrate și sfaturi pentru a fi sanatoasa. Nu doar ca nu te va mai durea spatele dar vei fi și cu mult mai bine dispusa :)

11 răspunsuri:
| Viitorulapropiat a răspuns:

Sa mergi la medicul de familie sau la urgente.

| Dan193 a răspuns:

Poate ca-ti cresc sanii. Am auzit ca unele fete au probleme cu spatele daca au sanii mari.

| Freya1 a răspuns:

De unde sti ca nu ai probleme cu rinichii? Unde te doare mai exact spatele?

| Freya1 a răspuns (pentru Dan193):

Nu este adevarat

| ChaRliE007 a răspuns:

Ai facut efort?

| Dan193 a răspuns (pentru Freya1):

Ok, atunci acele fete m-au mintit

| DanyX16 a răspuns:

Ai dormit stramb.

| Freya1 a răspuns (pentru Dan193):

Posibil

| ChaRliE007 a răspuns:

Daca ai facut efort de la asta e. Si pe mine ma doare zona din spate chiar de unde spui din cauza ca am facut efort mare.

| vLooM a răspuns:

Cel mai bine te duci la medicul tau, mai mult ca sigur iti da un unguent si cateva pastile si poate ai noroc si iti trece.

Repet: Cel mai bine ceri ajutorul medicului, el stie exact ce ai si ce iti recomanda happy

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa fii dormit sau stat rau intr-o pozitie, care a inflamat nervul sciatic.