Cel mai frecvent poate fi o candida. Unguent Betadina, citesti prospectul.
Se da si fara reteta?, si am citit ca trebuie pansat, dar cum pansez in acea zona, ma dau si nu ma pansez, nu?
Nu mai stiu fara / cu reteta desi e mai bine sa mergi la medic la un consult, nu trebuie pansament. Igiena normala mai ales ca e vara inseamna spalat dim / seara, chiar si la fiecare pipi, chiloti zilnic. Candidoza la barbati se ia prin sex dar multi nu stiu - se face si de la imunitate scazuta, eventual dupa un tratament cu antibiotice etc. O patim mai multi, daca o lasi se extinde la baza cucului si te mananca. De aceea nu e rusine sa te duci la dr ca e mai sigur.
In primul rand o igiena stricta a zonei, candida mai rar la baieti (daca ai avut si contact sexual s-ar putea, dar altfel nu cred).
Pai ce ar putea fi? Sunt virgin
Igiena precara, zic eu, a aparut putina mancarime din cauza ca nu ai spalat prea bine acea zona si te-ai scarpinat asa tare incat ai iritat. Fa o igiena mai buna si daca nu se rezolva in cateva zile (ar trebui sa vezi cum acea "rana" se trage si e tot mai mica si mai putin neplacuta) atunci mergi la medic.
Deja se trage de la prima aplicare a unguentului precizat mai sus, e vina igienei, o sa fiu mai curat pe data viitoare, e putin rusinos, dar ce sa faci.
Deeaandreea9156 întreabă: