| Lollitha_1594 a întrebat:

In vara asta am cam pus prea mult pe mine... vreau sa slabesc la picoare sa le am mai subtiri plzzz ajutati.ma apropo am 13 ani! Funda la cel mai bun rasp restul vot(inteligent si folositor)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DarkRoses a răspuns:

Am auzit de dieta cu rosiihee hee. Sunt si sanatoase si te fac sa slabesti.Asta nu inseamna sa manaci doar rosii.Combina cu salata si inca ceva...Mananca des si putin si fa mult sportwinking

| gabi1234 a răspuns:

Nu e neaparat sa mergi la o sala de fittnes cind poti face asta acasa...e simplu :intri pe youtube si scrii(exercitii pentru picioare)acolo iti apar o multime de exercitii trebuie doar sa vrei asta cu adevarat si crede-ma ca reusesti, ti-o spun din propria experientza.Succes si fii tare.

| VictorWannaKnow a răspuns:

In primul rind fa execitii fizice in fiecare zi... ca sa slabesti esti un tip de dieta cu citeva minute inainte de mincare maninca cite un fruct sau ceva dulce... acest lucru duce la pierirea poftei de mincare si asa vei avea apetitul mai mic