Buna.
Inaltimea este data de adn-ul ei, adica ea mosteneste inaltimea de la parinti, daca parintii ei sunt mici de statura, e normal si ea sa fie mai mica de statura.
Eu am 1, 55 si 23 de ani, mama are 1, 50, eu am mostenit-o pe mama, si chiar daca se spune ca fetele cresc pana pe la 18 ani, eu de la 14 ani nu am mai crescut.
Ar putea sa practice un sport cum este inotul sau baschetul, pentru a stimula cresterea, dar nu o sa se poata inalta mai mult decat ii permite gena.
[Leag-o de picioare si trage-o de maini xD] Sa aibe o alimentatie sanatoasa si sa faca activitate fizica/sport gen basket, handball, volley.
Fiecare om se dezvoltă în felul lui, dar depinde şi de părinţi. Dacă ei sunt mai mici de statură, nici copiii nu vor fi prea înalţi. Dar totuşi, poate să facă puţin sport, că nu strică şi să mănânce sănătos, adică fructe şi legume.
Ai o bara pe acasa? sau daca face sala.
sa stea agatata de bara in fiecare zi cate 5 minute, sa arunce mult mingia e basket la cos (asta ajuta foarte mult) eu asa m-a crescut, si daca ai o rotita mica de care sa se tina cu mainile si sa se intinda pe jos! cateva repetari pe zi
Hrihor_Miruna_2002 întreabă: