| ZoLd a întrebat:

M-am apucat recent de sala deoarece altfel nu pot lua in greutate, fac cam de 1 luna si am decis sa imi cumpar si proteine.
Cat imi recomandati sa iau pe zi? Adica cate grame de myprotein. Am 1.76m si ~60kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nici un studiu nu a dovedit ca mai multe proteine ar mari mai mult masa musculara din contra se elimina prin urina,consuma carne de porc, pui, peste, vita, curcan in fiecare zi, eu as spune 2 snitele de porc este destul, inainte de antrenament

15 răspunsuri:
| shrink a răspuns:

Lasa le dracu de proteine, mananca sanatos si variat, e tot ce are nevoie organismul

| Donsavas a răspuns:

Nu lua suplimente alimentare fără să te consulti cu un nutritionist!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua proteine. Mulțumește-te cu ce te-a înzestrat mama natură. Nu-ți pune priceperea doar in asta. Nu lăsa ca ăsta să fie țelul tău principal. Mulțumește-te cu ce ai!?

| GicaGigekGica a răspuns:

Nu lua proteine, invata sa scrii ba boschetarule laughing

| kodak a răspuns:

Doza recomandata este scrisa pe ambalaj dar poti sa depasesti cu cateva grame
Funda

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://muscleevo.net/how-much-protein-build-muscle/

Cu alte cuvinte, ei cred că beneficiile de construire a mușchilor de platou proteic la aproximativ 0, 7 grame per kilogram de greutate corporală pe zi.

Dar, ei recunosc că ar putea exista un mic beneficiu pentru a mânca mai mult - în jur de 1 gram pe kilogram de greutate corporală pe zi, sau 2, 2 grame pe kilogram.

Cât de multă proteină este necesară pentru creșterea maximă a mușchilor? Începătorii culturistilor sunt deseori confuzi în privința cantității de proteine brute pe care ar trebui să le consume zilnic. Suma medie recomandată în culturismul de cultură și în cărțile avansate de fitness este de 80 de grame pe zi. Acest lucru a fost acceptat ca "adevăr de bază" timp de mai multe decenii, până când oamenii de știință din domeniul sportului au început să se uite la modul în care trupurile noastre au utilizat proteine când muschii sunt sub stres. Studiile curente sugerează că dacă ați consumat doar 80 grame sau mai puțin de proteină brută pe zi, este posibil să fi consumat prea puțin pentru a încuraja creșterea musculară maximă. Se pare că, pentru a maximiza cu adevărat potențialul de creștere al tuturor grupurilor principale de mușchi, trebuie să consumați cel puțin 1 gram de proteine pentru fiecare lira din greutatea corporală actuală. Pentru mai multe informații verificați ebook-ul GRATUIT pe care îl puteți descărca aici [1]

Am vazut multi culturisti care isi cresc treptat aportul de proteine ​​pe masura ce scad intensitatea antrenamentelor lor (uneori 50% -70% consumul initial de proteine) si au rezultate minunate. De ce avem nevoie de atâtea proteine ​​în dieta ta? Proteina este una dintre cele mai importante elemente de construcție necesare corpului uman pentru funcționarea normală. Trupurile noastre literalmente nu pot crește fără proteine. De aceea, oamenii care nu reușesc să consume proteine ​​în mod regulat suferă adesea de malnutriție în proteine ​​și arată înfundat deoarece celulele lor nu au suficientă proteină pentru producția normală de pereți celulari, care mențin apa în interiorul celulelor.

Culturistii sunt o clasa speciala de iubitori de fitness pentru ca se angajeaza in activitati exigente care fac presiuni puternice asupra fibrelor musculare. Fibrele musculare sunt construite cu proteine; așa a fost întotdeauna în Împărăția animalelor. În mod logic, dacă doriți ca mușchii să crească în timp ce aplicați stres și tulpini regulate, trebuie să le hrăniți mai mult cu tipul de nutrient potrivit. Corpurile noastre utilizează toate cele 3 macro-nutrienți pentru energie, dar numai proteinele îndeplinesc cerințele pentru reconstrucția fizică și repararea fibrelor musculare

Studii privind aportul optim de proteine
Toate valorile din lista de gloanțe de mai jos sunt exprimate în grame de proteină per kilogram de greutate corporală pe zi. Toate aceste studii au fost controlate pentru aportul de energie, fie pe baza unor cerințe individuale, fie prin stabilirea unei cantități egale de aport de energie în toate condițiile experimentale, astfel încât numai proporția de proteine ​​din dietă să fi variat între grupuri. În cazul în care studiile s-au bazat pe metode nesigure, cum ar fi echilibrul de azot, un marker al modificărilor masei corporale slabe, le-am inclus doar dacă au controlat perioadele de transpirație și adaptare dietetică.

• Tarnopolsky și colab. (1992) nu a observat diferențe în ceea ce privește sinteza proteinelor întregului corp sau indicii de masă corporală slabă la atleții care au consumat fie 0, 64g / lb, fie 1, 10g / lb pe o perioadă de 2 săptămâni. Oxidarea proteinelor a crescut în grupul de proteine ​​înalt, indicând o supraîncărcare a nutrienților.
• Walberg și colab. (1988) a constatat că 0, 73 g / lb a fost suficient pentru a menține echilibrul pozitiv al azotului la tăierea halterofililor pe o perioadă de timp de 7 zile.
• Tarnopolsky și colab. (1988) a constatat că doar 0, 37g / lb a fost necesară pentru a menține echilibrul pozitiv al azotului în culturistii de elită (peste 5 ani de experiență, posibilă utilizarea anterioară de androgeni) pe o perioadă de 10 zile. 0, 45 g / lb a fost suficient pentru a menține masa corporală slabă în culturisti într-o perioadă de 2 săptămâni. Autorii au sugerat că 0, 55g / lb este suficient pentru culturisti.
• Lemon și colab. (1992) nu au descoperit diferențe în ceea ce privește masa musculară sau câștigurile de rezistență la culturistii novici care consumă fie 0, 61 g / lb, fie 1, 19 g / lb pe o perioadă de 4 săptămâni. Pe baza datelor privind bilanțul de azot, autorii au recomandat 0, 75 g / lb.
• Hoffman și colab. (2006) nu a constatat diferențe în compoziția corporală, concentrații sau concentrații hormonale în repaus în atleții care au consumat fie 0, 77g / lb, fie> 0, 91g / lb pe o perioadă de 3 luni.

• În mod normal, nu există niciun avantaj de a consuma mai mult de 0, 82 g / lb (1, 8 g / kg) de proteine ​​pe zi pentru a păstra sau a construi mușchi pentru stagiarii naturali. Aceasta include deja un marcaj, deoarece majoritatea cercetărilor nu mai au beneficii după 0, 64g / lb.
• Consumul optim de proteine ​​scade odată cu vârsta de instruire, deoarece organismul devine mai eficient în prevenirea defecțiunilor proteinelor rezultate din antrenament și este nevoie de mai puțină proteină pentru cantitatea din ce în ce mai mică de mușchi care este construită după fiecare sesiune de antrenament.

| Simpatic a răspuns:

Mestere RAY ai scris mult dar multi nu stiti regula de baza in antrenamentul de forta.
Pana la o anumita varsta sa zicem 35 de ani, cei care fac sala in primele 3-6 luni produc mai mult testosteron in timpul antrenamentelor decat cei care sunt trecuti de 35 de ani, asa ca in primele luni nu ai nevoie de suplimente.
Sunt prea multi incepatori care trec direct pe prafuri dar ei fac la piept cu bara goala.
Ziceam si eu ca idee, si numai este axy sa ma apostrofeze.

| RAY a răspuns (pentru Simpatic):

Dar dupa o varsta nu ai nevoie de atat de multe proteine pentru ca cresti tot mai putin in masa musculara

| Cosmin86 a răspuns (pentru shrink):

Nu, nu e. In sportul asta trebuie sa mananci MULT, nu doar "sanatos".
Sunt oameni care mananca singuri mai mult decat o familie de 4 persoane!

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu il intrebi "multumeste-te cu ce ai" de pui "?" dupa?
Si de ce sa nu foloseasca suplimente? Poate NU ii e usor sa manance 1-2 kg de carne pe zi si 30 de oua pe saptamana, asa ca foloseste suplimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu, am vrut sa pun un emoticon, dar site-ul nu mă lasă.