| Canndii a întrebat:

Mă confrunt cu o problemă de două săptămâni și nu știu ce să mai fac.
De pe 4 august mă tot înțeapă în partea stânga a pieptului, se simte ca un fel de înțepătură de ac, care se transformă în arsură și după se duce, apoi apare după câteva minute și așa mă tine toată ziua.
Am fost pe 10 la dispensar, mi-au spus că am pulsul prea mare și ca de aia mă doare, mi-au dat pastile antistres pentru calmarea pulsului, am luat câte 3 pe zi și durerea s-a înrăutățit, a început să mă doară umărul stâng și brațul, iar durerea de piept se duce spre mijlocul pieptului, pulsul e la fel și mi-a spus joi să merg la cardiolog, dar nu mi-au dat trimitere.
Am sunat de joi și pana azi (fără sâmbătă și duminica, chiar dacă unii aveau program sâmbăta) la cardiologi încontinuu, nimeni nu răspunde, am mers vineri cu mama să fac programare la un cabinet și mi s-a spus că programările se fac prin telefon... le-am spus că nu răspunde nimeni și mi s-a spus să mai insist. Am sunat astăzi pe numărul ăla de mi s-a luat. Niciun cabinet de cardiologie din orașul meu nu răspunde la telefon. Am verificat programul, am
sunat in timpul programului și in afara programului la fiecare, niciun răspuns. Nu știu ce să mai fac, durerea nu dispare, mă doare non-stop, mă sâcâie și pastilele n-au niciun efect. De la disperar mi-au spus că să nu mă duc la urgente că acolo nu-mi fac nimic, ma trimit acasă.
Ce e de făcut? Am 17 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denisa0954 a răspuns:

Atunci suna la urgente sau mergi tu la spital. E clar ca ceva ti se intampla si chiar nu e indicat sa astepti de pe o zi pe alta. Dacă iradiază spre bratul stang este o problemă. Cu siguranta cei de la spital se vor ocupa de tine, nu cum ti a zis doctorita

7 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Din ce oras esti? Suna la clinici gen Regina Maria unde au si specializarea cardiologie. Dacă nu rezolvi, nu iti ramane decat sa mergi la spital

| Canndii explică (pentru Denisa0954):

Sunt din Râmnicu Vâlcea, avem doar sanmed partener regina maria, de fiecare data când sun intra robotul sau nu răspunde nimeni, la cabinetele private la fel, căsuța vocala e plină sau nu răspunde nimeni.

| Bernard_Cojan_1974 a răspuns:

Și eu am fost în aceeași situație ca tine. Du-te la farmacie și cumpără ASPACARDIN. Ei câte o pastilă de fiecare dată când simți durere în piept sau ai respirația greoaie.

| Cristian21111 a răspuns:

Doctorița mea de familie mi-a dat asparcardin. Asa am avut și eu înțepăturile la 19 ani. E pe baza de stres, oboseala. Dar cel mai recomandat ar fi sa te vadă un cardiolog eu nu am putut sa merg și mi-am revenit de la pastile. Mi-a zis ca și dacă nu am probleme cu inima, asparcardinul conține potasiu și e foarte bun pentru mușchi, plus ca mi-a dat și vitamine ( Ca+Mg+Zn). Multa sănătate!

| gratargratar a răspuns:

Se amplifica durerea la inspir? Variaza durerea cu respiratia?

| Mmn a răspuns:

Incearca cu magneziu, pana reusesti sa ajungi. Lipsa de magneziu mai cauzeaza genul asta de simptome.

| AnastasiaSt a răspuns:

Ia Magnerot de la farmacie. Probabil ai lipsa de magneziu. Poti intreba si farmacista, însă, eu am avut aceleași simptome si mi am revenit cu Magnerot. (E magneziu)