Si pe mine ma doare cand alerg mult acolo te doare splina nu este ceva grav nu iti fa griji
Ti s-a pus carcel ai alergat mai mult decat ai putut!
P.S. incearca sa faci antrenament!
Pai eu cred ca e apendicita... Asa patesc si eu. Daca e apendicita trebuie sa te operezi.
Durerea sub coaste sau putin mai jos de coaste, in dreapta, poate veni de la ficat ori colecist (fiere, bila). Stai linistit si ar trebui sa treaca. Daca persista sau daca la un nou efort apare din nou durere, trebuie sa faci un control echograf, s-ar putea sa ai pietre la bila, se intampla sa apara, pur si simplu. Exista tratament usor cu medicamente sau operatie minim invaziva cu laser. Pe urma e necesar un regim alimentar strict: fara prajeli, acide, acidulate. (daca e bila, bineinteles, se poate sa fie de la o lovitura, etc)
Nu ai agravat, apendicele nu au cum sa fie, sunt mai jos. Daca nu iti trece, du-te la doctorul de familie. Poate e ficatul.
Normal trebuia sa treaca, avand in vedere ca nu cred ca azi ai jucat
Ce ai mancat? Paote e din cauza mancarii sau ai mancat mancare grea de digerat. Si mie mi s-a intamplat, dar nu m-a durut bila, mi-a fost greata(da tot de la bila era )