| SteFFz99 a întrebat:

Ma doare stomacul, am senzatie de voma dar cand ma ridic din pat... trece. Apoi cand ma pun iar in pat ma doar din nou stomacul... Nu vreau raspunsuri gen "du-te la doctor"!

Cine ma ajuta dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Ai mâncat mult ce ai făcut?!
Dacă ai prin casă i-a un omez sau metrocopramid, cred că așa se scrie...

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Azµre a răspuns (pentru SteFFz99):

Lămâie da, cel puțin așa știu și eu că i-a din greață sau poți face un ceai de mentă cu lămâie, iarăși este bun. Altceva nu știu ce ai putea face fără pastile.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu vrei la medic, crezi că "te reparăm" noi?
Greșit!
Ceai de gălbenele, sunătoare.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| medicalmistery a răspuns:

Daca iti este greata, aceasta senzatie poate avea drept cauza o disfunctie biliara. Pentru a evita orice neplacere in viitor, incearca sa eviti prajelile si alimentele bogate in lipide. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ai vazut ce scrie aici la cand vine vorba de SANATATE, pe TPU:
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Noi nu suntem doctori, putem sa ne dam doar un sfat, insa doar doctorul stie ce ai mai bine de facut.
Lasa automedicatia si fuguta repede la medic.
Sanatate!
Te pup!

| dianacuza a răspuns:

Buna! probabil din cauza mancarurilor grele. Eu te sfatuiesc sa iei colebil, te ajuta la digestie si te scapa de dureri.Pe mine ma ajuta mereu.