| MrPandaBoy65 a întrebat:

ma puteti ajuta de o saptamana ma doare in gat adica ma face sa tusesc si nu stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoveYouR a răspuns:

Ia pastile si bea cat mai multe ceaiuri calde cu lamaie!winking :*

9 răspunsuri:
| EmanuelaZ a răspuns:

Ia Tantum Verde, te va ajuta. Sanatate!

| Azµre a răspuns:

Ai luat și tu medicamente?
Ibuprofen pentru durerea în gât, ketotifen pentru tuse și sirop expectorant.
Tot odată poți bea ceaiuri, shatou de ou.

| thalyslly a răspuns:

Gargara cu sare -trece instant... daca nu propolis ( tinctura) 10 picaturi cu o lingurita de zahar

| facepalmlol a răspuns:

Nu stii ce sa faci? E evident omule : mergi la doctor.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de o săptămână de ce nu ai mers până la medicul de familie pentru un control medical?
Pa, pa.

| Raniia a răspuns:

Cred ca ai stat destul fara sa faci nimic.Boala ta netratata se poate complica.Fa-i o vizita medicului de familie pentru un consult si tratament potrivit.Ai grija de sanatatea ta!

| facepalmlol a răspuns (pentru LoveYouR):

Daca le bea cu lamaie ii face mai rau.Il ustura si mai tare.

| LoveYouR a răspuns (pentru facepalmlol):

Eu cu lamaie beau cand ma doare in gat si imi trece repede! straight face Ca daca facea rau lamaia la gat, nu se mai faceau pastile de gat cu citrice! laughing

| facepalmlol a răspuns (pentru LoveYouR):

Pastilele de gat cu aroma de lamaie nu sunt atat de puternice precum e lamaia naturala.